Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων στο Σταθμό του Οδοντωτού

Με κύκλο εκδηλώσεων που αναδεικνύουν το ιστορικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής πλαισιώνεται το 42ο Πανελλήνιο Πέρασμ...



Με κύκλο εκδηλώσεων που αναδεικνύουν το ιστορικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής πλαισιώνεται το 42ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού που οργανώνουν και φέτος ο Δήμος Καλαβρύτων και ο Σύλλογος Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων.

Στα πλαίσια αυτά το βράδυ της Παρασκευής 20 Μάϊου (8.30 μ.μ.) στο Σταθμό του Οδοντωτού θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καλαβρύτων .
Πρόγραμμα Συναυλίας :
Malaguena, Espanola, Spania, Macarena, Trumpets of Seville, The Great Gate of Kiev, Άσμα Ασμάτων, Game of thrones, Pirates of Caribbean, James Bond Theme, Hawaii Fine-0, Paint in Black, Immigrant song, Band to the bone, Stairway to Heaven, It Had be Better tonight, Happy together, Hot Stuff, Final Countdown

Διεύθυνση-Διασκευή του Προγράμματος:
Μπαμπαράκος Γιώργος – Αρχιμουσικός Φιλ/κης Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.