HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από τον Ιούλιο η καταβολή της επιστρεπτέας προκαταβολής με εξόφληση σε 96 δόσεις

Από τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η επιστροφή μέρους των ενισχύσεων της επιστρεπτέας προκαταβολής, ενώ η εξόφληση θα γίνει σε 96 και όχι σε 90 δόσ...



Από τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η επιστροφή μέρους των ενισχύσεων της επιστρεπτέας προκαταβολής, ενώ η εξόφληση θα γίνει σε 96 και όχι σε 90 δόσεις όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων.
Όπως εξήγγειλε μιλώντας στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωσης Ξενοδόχων, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, τα εκκαθαριστικά θα πληρωθούν τον Ιούλιο και σε 96 δόσεις αντί για το τέλος Μαΐου όπως ίσχυε και αναμενόταν ως τώρα. Οι σχετικές ΚΥΑ θα εκδοθούν έως το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, από τα 8,3 δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στις επιχειρήσεις τα εκκαθαριστικά θα ζητούν πληρωμή 3 εκατομμυρίων.
ο κ. Σταϊκούρας εξήγγειλε παράταση για άλλους 6 μήνες για τον μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση, μέτρο που υπολογίζεται ότι θα κοστίσει 250 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.