HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξιχνιάστηκε κλοπή 6.300 ευρώ από Ιερό Ναό της Ηλείας

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπρ...


Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε πριν από οκτώ ημέρες σε Ιερό Ναό του Πύργου Ηλείας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 5-5-2022 το βράδυ, εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε από το χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν στο εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των (6.300) ευρώ. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. 
Ο άνδρας παρέδωσε στους αστυνομικούς το χρηματικό ποσό των (3.995) ευρώ, ως μέρος των κλεμμένων χρημάτων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον εφημέριο του Ιερού ναού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.