HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

42ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη το 42ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού με χιλιάδες πεζοπόρους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν την μαγευτική διαδρομή σ...



Σε εξέλιξη το 42ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού με χιλιάδες πεζοπόρους κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν την μαγευτική διαδρομή στα χνάρια του Οδοντωτού σε μιά κατάβαση, που ξεκινά από Καλάβρυτα ή Ζαχλωρού προς Διακοπτό, διανύοντας συνολική απόσταση 22 χλμ. μέσα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον. 
➠ για την εξυπηρέτηση πεζοπόρων και ορειβατών ο Οδοντωτός έχει προγραμματίσει ένα δρομολόγιο ώρα 15:07, Διακοπτό - Καλάβρυτα (με ενισχυμένους διπλούς συρμούς) και
➠ Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θέλουν να επιστρέψουν από τα Καλάβρυτα, ώρα 16:45, το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα - Διακοπτό (με ενισχυμένους διπλούς συρμούς).
Επίσης, τουριστικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Κυριακή
➠ από τον Σταθμό του Οδοντωτού στο Διακοπτό, την Κυριακή, ώρα 09.30 το πρωί, για Ζαχλωρού και Καλάβρυτα (δύο πούλμαν).
➠ από τη διασταύρωση της παλαιάς Εθνικής Οδού με τις σιδηροδρομικές γραμμές του Οδοντωτού, στο Διακοπτό (γηπεδάκια), ώρες ώρες 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 και 17:00.
Εκατοντάδες πεζοπόροι, από Αθήνα, Πάτρα και Αίγιο, θα εξυπηρετούνται σε επίπεδο μετακίνησης, από ιδιωτικά ταξιδιωτικά γραφεία.

Για την ασφάλεια των πεζοπόρων επι ποδός βρίσκονται ομάδες, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και η Πολιτική Πορστασία του Δήμου. 
To πέρασμα διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ   ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και αρκετών φορέων και συλλόγων.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.