Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 275 μέλη συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, για τον πρόεδρο και την ...



Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, για τον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή. Οι πληροφορίες μας λένε για τριπλασιασμό των μελών αφού σε Καλάβρυτα και Κλειτορία συμμετείχαν 275 μέλη απο τα οποία μεγάλος αριθμός είναι νέων μελών.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων τονίζει: 
Η μαζική προσέλευση του κόσμου διαμορφώνει από αύριο μια νέα πραγματικότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Υπερδιπλασιάζοντας τα μέλη μας είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα πιο ικανοί από ποτέ να ανατρέψουμε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις βάρβαρες πολιτικές της και να δώσουμε όλοι μαζί, παλιοί και νέοι σύντροφοι, τον αγώνα της δημοκρατίας, της προκοπής και της προόδου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μεγαλώνει, γίνεται το κόμμα των μεγάλων μαζών, η αδιαμφισβήτητη μεγάλη αριστερή προοδευτική και δημοκρατική παράταξη του τόπου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.