HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μακελειό σε σχολείο του Τέξας με 21 νεκρούς σε δημοτικό σχολείο

Εικοσιένας άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, σκοτώθηκαν σε επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας τ...



Εικοσιένας άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, σκοτώθηκαν σε επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.
Ο δράστης "σκότωσε με φρικτό και παράλογο τρόπο 14 μαθητές και έναν δάσκαλο", δήλωσε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, προσθέτοντας ότι ο 18χρονος δράστης είναι επίσης νεκρός.
Ο 18χρονος Σαλβαντόρ Ράμος, μαθητής σε λύκειο της περιοχής, φέρεται να σκότωσε τη γιαγιά του προτού εισβάλει στο δημοτικό σχολείο και αρχίσει να πυροβολεί σκορπώντας τον θάνατο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η κοινότητα Ουβάλντε βρίσκεται περίπου 130 χιλιόμετρα δυτικά του Σαν Αντόνιο.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ έγραψε στο Twitter ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για την επίθεση σε σχολείο στο Τέξας.
«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει ενημερωθεί για τα φρικιαστικά νέα για τους πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας και θα συνεχίσει να ενημερώνεται τακτικά καθώς θα είναι διαθέσιμες πληροφορίες».
«Οι προσευχές του είναι με τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από αυτό το απαίσιο γεγονός και θα μιλήσει απόψε όταν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο», πρόσθεσε ο Ζαν-Πιέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.