HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 12χρονη από ανακοπή καρδιάς

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα όταν μια 12χρονη έχασε την ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς....



Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα όταν μια 12χρονη έχασε την ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς.
Στο σπίτι του κοριτσιού άμεσα έφθασε ασθενοφόρο γύρω στις 4 το πρωί και διαπίστωσε οτι το κορίτσι ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Οι διασώστες άμεσα προχώρησαν σε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνωσης για να την επαναφέρουν και τη διακόμισαν Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου επίσης οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.
Το κορίτσι κατέληξε μιάμιση ώρα μετά, στις 6 περίπου το πρωι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και την Πάτρα. Οι αρχικές πληροφορίες που δεν φαίνεται για την ώρα να επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς, μιλούσαν για καρδιολογικά προβλήματα του κοριτσιού. Ωστόσο σαφείς απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό της θα δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σωρό της.
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.