HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Μ.Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία της Παναγιώτας (Πέννυς) Καλoγεροπούλου

Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων, ώρα 12 μ.μ., τελείται η εξόδιος ακολουθία της 44χρον...



Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων, ώρα 12 μ.μ., τελείται η εξόδιος ακολουθία της 44χρονης Παναγιώτας (Πέννυ) Καλογεροπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή εντελώς πρόωρα.
Η είδηση της εκδημίας της Παναγιώτας έπεσε σαν βόμβα στα Καλάβρυτα σκορπίζοντας θλίψη στους γονείς της, τον Βασιλείο Καλογεροπούλου, πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων και τη μητέρα της Γεωργίας Καλογεροπούλου, το γένος Κουτσοπούλου, με καταγωγή από την Ανάσταση Καλαβρύτων.
Η οικογένεια του Βασιλείου Καλογερόπουλου είναι ευρύτερα γνωστή στα Καλάβρυτα καθώς ο ίδιος υπηρέτησε για 10ετίες ως δικαστικός υπάλληλος, συνταξιοδοτήθηκε ως προϊστάμενος του γραφείου της Εισαγγελίας Καλαβρύτων ενώ επί 42 συναπτά έτη διακονεί ως πρωτοψάλτης στον Μητροπολιτικό Ναό. 
Δεκάδες είναι από την πρώτη στιγμή της τραγικής είδησης, τα μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των Βασιλείου Καλογερόπουλου, του συζύγου και των αδελφών της εκλιπούσας.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους γονείς της και στην οικογένεια του συζύγου και βέβαια στα αγαπημένα της αδέλφια, την Τρισεύγενη, τον Χαράλαμπο αλλά και τον Χρήστο που αποτελεί μέρος της μεγάλης Καλαβρυτινής ομογένειας.

Η οικογένεια και οι οικείοι της, επιθυμούν αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» floga.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.