HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa Conference League: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΟΚ

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει μία ιστορική πρόκριση απέναντι στη Μαρσέιγ, καθώς ηττήθηκε την Πέμπτη με 1-0 από το...



Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει μία ιστορική πρόκριση απέναντι στη Μαρσέιγ, καθώς ηττήθηκε την Πέμπτη με 1-0 από τους Μασσαλούς στην Τούμπα, αποτυγχάνοντας έτσι να περάσει στους «4» του Europa Conference League.
Oι «ασπρόμαυροι» είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι στους Γάλλους, ωστόσο ο Μανταντά με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησε ανέπαφη την εστία του, έχοντας έτσι σημαντική συμβολή στη δεύτερη νίκη της ομάδας του επί του «δικεφάλου» του Βορρά (2-1 είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς).
Το γκολ που έκρινε το ματς στην κατάμεστη Τούμπα το πέτυχε ο Παγιέ στο 34ο λεπτό.
Πάντως φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο τέλος του ματς αποθέωσαν, ως όφειλαν, το συγκρότημα του Λουτσέσκου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε τόσο απόψε το βράδυ και γενικά την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τους στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.
από: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.