HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου από το νοσοκομείο

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως, τη νύχτα της Παρασκευής, η Αγγελ...



Ένα ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως, τη νύχτα της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ», μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή που την άφησε παράλυτη, όπως μετέδωσε η εκπομπή.
«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο». λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού μετά την πρώτη κρίση μέσα στο νοσοκομείο.
«Μην αναζητήσει κανείς τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτό το ντοκουμέντο. Μην τολμήσει και απειλήσει κανείς αυτή την μάρτυρα. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το στοιχείο και, όταν κάποιος ανήκει στο φιλικό περιβάλλον φροντίζει έναν άνθρωπο που χάνει τα παιδιά του και βλέπει να υποφέρει, όταν όμως αρχίζει και βλέπει περίεργα πράγματα και φτάνουμε σε αυτή την εξέλιξη τότε μιλάει. Γιατί αν δεν μιλήσει, θα είναι σαν να συγκαλείπτει ένα έγκλημα άγριο» τόνισε με νόημα η Αγγελική Νικολούλη πριν την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Φως στο Τούνελ».
Στο ηχητικό ντοκουμέντο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει ενώ πλάι της «χτυπάει» το μηχάνημα και η καρδιά της μικρής Τζωρτζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.