Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι μικροί αθλητές από Ρίο και Τέμενη γνώρισαν την ιστορία των Καλαβρύτων

Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη 27/4/22 οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών του Αετού Ρίου και του Αστέ...



Το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη 27/4/22 οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών του Αετού Ρίου και του Αστέρα Τέμενης που βρέθηκαν στα Καλάβρυτα για να συμμετάσχουν στο 1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΝΟΙΞΗ 2022" που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων (διαβάστε ΕΔΩ).
Οι αποστολές των ομάδων έφτασαν το πρωί στα Καλάβρυτα όπου τις υποδέχθηκαν το μέλος της Διοίκησης της Α.Ε.Καλαβρύτων, και του Δ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, κος Θεοδόσης Παναγόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Νίκος Κυριαζής. Τα παιδιά απόλυτα πειθαρχημένα φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου δείχνοντας τεράστιο ενδιαφέρον για την ιστορία των Καλαβρύτων και την μαύρη περίοδο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ακολούθησε επίσκεψη στον τόπο εκτέλεσης με τα παιδιά να καταθέτουν λουλούδια στο μνημείο και να παρακολουθούν σιωπηλά τις αφηγήσεις και το ιστορικό της συγκλονιστικής αυτής ημέρας που εκτελέσθηκε το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς.
Παιδιά και συνοδοί του Αετού Ρίου και του Αστέρα Τέμενης, ευχαρίστησαν την Α.Ε.Καλαβρύτων και την Διοίκηση του Μουσείου για την φιλοξενία και τις εμπειρίες που αποκόμισαν.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.