Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αρκαδική γη η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας

Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου εκδρομή στην Αρκαδική γη. Μοναδική εμ...



Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου εκδρομή στην Αρκαδική γη. Μοναδική εμπειρία έζησαν τα μέλη της στα πέτρινα χωριά, δασωμένα βουνά, φαράγγια, ορμητικά νερά, απίθανα περπατήματα, πανέμορφα μοναστήρια. Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα, τα χωριά με τα ηχηρά ονόματα. Ιστορία δίχως τέλος…. Γαλήνια και πιο δυναμωμένα ένιωσαν τα μέλη της ΣΤΕΓΗΣ μετά τη προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κερνίτσας κοντά στο χωριό Νυμφασία , ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια της Γορτυνίας. Το καθολικό του μοναστηριού είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, με την εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε μέσα στον βράχο.
Μεγάλη η συγκίνηση και δέος ένιωσαν όταν πήγαν στο χωριό Λιμποβίσι εκεί που βρίσκεται το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που υπολειτουργεί ως μουσείο για τη ζωή και τη δράση του. Το βράδυ του Σαββάτου το μέλη της Στέγης Καλαβρυτινών διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια υπέροχη ταβέρνα στη Τρίπολη .
Στο τέλος αυτής της εκδρομής ο Πρόεδρος της Στέγης κος Φραντζής Παναγιώτης αφού ευχαρίστησε το κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν κάθε φορά και περισσότερο ανακοίνωσε τις επόμενες εκδηλώσεις μας καθώς και μια σπουδαία συμμετοχή στο εξωτερικό σε λίγο καιρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.