Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Περιοδείες κλιμακίων της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 26 Απρίλη, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού. Το πρωί ο Πανα...



Περιοδείες κλιμακίων της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 26 Απρίλη, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού.
Το πρωί ο Παναγιώτης Σκιαδάς, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκαν στην Π.Υ. Χαλανδρίτσας, ενώ το απόγευμα ο Χρήστος Δάβουλος, μέλος του ΤΓ Αχαΐας, ο Σταμάτης Ανδριόπουλος δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκαν στην Π.Υ. Καλαβρύτων.
Τα κλιμάκια του Κόμματος ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των πυροσβεστικών υπηρεσιών και θα προχωρήσουν στις επείγουσες και αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να προωθηθούν προς επίλυση τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στους αρμόδιους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.