HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας...



Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπές.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Σύλληψη τριών ανηλίκων για κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση
Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών και ένας 16χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσαν δυο μοτοσικλέτες.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή κατ’ εξακολούθηση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού.
Επιπλέον, ο άνδρας είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα ακόμη (14) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 252 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.