HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας πληροφορεί τον ευσεβή λαό της ότι για ακόμη μία φορά Ιερός Ναός μπήκε στο στόχαστρο ασεβών κα...



Η Ιερά Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας πληροφορεί τον ευσεβή λαό της ότι για ακόμη μία φορά Ιερός Ναός μπήκε στο στόχαστρο ασεβών κακοποιών και επιτηδείων διαρρηκτών, οι οποίοι δρουν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή μας.
Συγκεκριμένα, από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου Αιγιαλείας, εκλάπησαν οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μηχανημάτων και τα καλώδια των εξωτερικών προβολέων.
Το γεγονός αυτό, για το οποίο άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αιγίου και, βεβαίως, ενημερώθηκε έγκαιρα η Ιερά Μητρόπολη προκαλεί βαθυτάτη θλίψη, διότι κάποιοι συνάνθρωποί μας, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, δεν διστάζουν να βεβηλώνουν ακόμη και τους ιερούς χώρους.
Η Ιερά Μητρόπολη, δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, εύχεται να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η απώλεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο και με την βοήθεια της Αστυνομίας να προληφθούν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και παρόμοια έκνομα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.