Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΩΤΗΛΑΣ: «Μόνη λύση για τους κατολισθήσιμους οικισμούς τη Αιγιαλείας είναι η συνέργεια όλων»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 15/4/2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Αιγίου για τους κατολισθήσιμους ...



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 15/4/2022 στο Συνεδριακό Κέντρο του Αιγίου για τους κατολισθήσιμους οικισμούς της Αιγιάλειας με πρωτοβουλία του Βουλευτή Αχαΐας ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Αντπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, αντιδήμαρχοι, η Γραμ. του Συλλόγου Μηχανικών Αιγιάλειας κα Μπίρη Παναγιώτα, οι πρόεδροι των χαρακτηρισθέντων κατολισθήσιμων οικισμών καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Από την πρώτη στιγμή οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν την εν λόγω πρωτοβουλία θέλοντας να ενώσουν και τις δικές τους δυνάμεις στις έως τώρα προσπάθειες που έχουν πραγματοποιηθεί για αυτό το χρόνιο και πραγματικά «βαλτωμένο» στα χρόνια πρόβλημα του Δήμου της Αιγιάλειας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αρχικά μία ανασκόπηση του προβλήματος, των προσπαθειών που έχουν έως σήμερα πραγματοποιηθεί καθώς επίσης και της σχετικής νομοθεσίας που υφίσταται για τη λύση του εν λόγω προβλήματος. Δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να τοποθετηθούν και να συμβάλλουν στο γόνιμο διάλογο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε μία ολοκληρωμένη συζήτηση, χωρίς στείρους μονολόγους όπου δέσποζε η ανταλλαγή απόψεων και η επιστημονική, τεχνική και εμπειρική τεκμηρίωση των απόψεων. Στο τέλος της ημερίδας, δρομολογήθηκαν τα επόμενα βήματα και οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα των χαρακτηρισθέντων κατολισθήσιμων οικισμών ενώ την ίδια στιγμή αποφασίστηκε να οριστεί μία τριμελής επιτροπή που θα διαχειριστεί και συντονίσει όλα τα επόμενα βήματα.

Ο Ιάσονας Φωτήλα Βουέυτής ΝΔ Αχαΐας ζήτησε τη συνεργασία όλων για λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα και ότι θα παραμείνει στη διάθεση όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.