HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα τίμησαν την Παναχαϊκή

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη του τουρνουά ακαδημιών "Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022" το οποίο διοργάνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων σε συνεργασία με...



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη του τουρνουά ακαδημιών "Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022" το οποίο διοργάνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.
Συμμετείχαν οι ομάδες υποδομών της Α.Ε.Καλαβρύτων, του Αετού Ρίου και της Τέμενης Αιγίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Στο τουρνουά τιμήθηκε η Παναχαϊκή, ως η κορυφαίο ομάδα της Αχαΐας, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Θανάση Παπαδόπουλο να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Γενικό Αρχηγό των "κοκκινόμαυρων" Χρήστο Μικέ και στον Γενικό Διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή.
Ο κος Παπαδόπουλος επισήμανε την διαχρονική προσφορά της Παναχαϊκής στον τοπικό και όχι μόνον αθλητισμό και ευχήθηκε γρήγορα να ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει, στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος. Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο κος Παπαδόπουλος τόνισε οτι " σήμερα είναι μια γιορτή αθλητισμού και μάλιστα με πρωταγωνιστές το νέο «αίμα». Μικροί αθλητές από 4 έως 15 ετών συμμετέχουν στο 1ο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΝΟΙΞΗ 2022».
Παιδία (περίπου 150) από την Πάτρα (ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ) το Αίγιο (Αστέρας Τέμενης) και τα Καλάβρυτα ((Α.Ε.Καλαβρύτων), ανταμώνουν, επικοινωνούν, μοιράζονται, αθλούνται με κεντρική ιδέα το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, την συμμετοχή και το μοίρασμα.
Με τέτοιες εκδηλώσεις οι αθλητικοί σύλλογοι διαδραματίζουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, βοηθώντας τη νεολαία να διαμορφώσει χαρακτήρα με βαθιά αίσθηση επικοινωνίας και συνεργασίας".
Ο Γενικός Αρχηγός της Παναχαϊκής Χρήστος Μικές, εξέφρασε τις ευχαριστίες, στην Α.Ε.Καλαβρύτων, στην Δημοτική Αρχή και σε όλους τους Καλαβρυτινούς φιλάθλους, για την τιμή που έκαναν στον ιστορικό σύλλογο, έδωσε αναμνηστικά δώρα, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία των Ακαδημιών τονίζοντας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων κο Τάκη Βαρβιτσίωτη, οτι θεμελιώνεται μια σχέση εποικοδομητική και πολυεπίπεδη με τα δύο σωματεία.
Την παρουσίαση της ιστορίας της Παναχαϊκής έκανε η κα Γιώτα Μιχαλοπούλου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.