Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Τρυπητή ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης, εορτάστηκε στο Αίγιο μετά από διάλειμμα δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η πολιούχος της...



Σε κλίμα κατάνυξης και βαθιάς συγκίνησης, εορτάστηκε στο Αίγιο μετά από διάλειμμα δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η πολιούχος της πόλης και του Δήμου Αιγιαλείας Παναγία Τρυπητή.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κος Δημήτριος Λιανόπουλος.
Ο κος Παπαδόπουλος παρέστη στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμμετείχε στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και παραβρέθηκε στο επίσημο γεύμα που ακολούθη στο "Λιόπετρο" της Φωνησκαριάς Αιγίου, ενω είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους παρεβρισκομένους. 
Το παρών στις λατρευτικές εκδηλώσεις έδωσαν, εκτός του κ. Παπαδόπουλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, που εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, οι βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, Σία Αναγνωστοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και Τάκης Παπαδόπουλος, βεβαίως ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.