HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη επιτυχία για το Α.Τ.Καλαβρύτων - Εξιχνιάστηκαν κλοπές καλωδίων και χαλκού (ΦΩΤΟ)

Το ΑΤ Καλαβρύτων έχει από καιρό εντείνει τις εποχούμενες περιπολίες του στα απομακρυσμένα χωριά των Καλαβρύτων  Μεγάλη επιτυχία για το Α.Τ.Κ...



Το ΑΤ Καλαβρύτων έχει από καιρό εντείνει τις εποχούμενες περιπολίες του στα απομακρυσμένα χωριά των Καλαβρύτων 

Μεγάλη επιτυχία για το Α.Τ.Καλαβρύτων αφού έπειτα από μεθοδικές ενέργειες εξιχνίασε υπόθεση κλοπής καλωδίων από την περιοχή των Ρωγών και άλλων περιοχών των Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com,  οι Αστυνομικού του Α.Τ.Καλαβρύτων, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν και την αξιοποίηση μαρτυριών και αυτοπτών μαρτύρων, εντοπίζοντας αρχικά το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες (ένα peugeot 307 χρώματος μωβ)  έφτασαν στην σύλληψη του δράστη με την συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας. Συνελήφθη ένας άντρας κάτοικος Αμαλιάδας στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν καλώδια αξίας 35 χιλιάδων ευρώ, ενώ αναζητούνται αλλοι πέντε (5) συνεργοί του. Ο συλληφθείς ο οποίος είναι σεσημασμένος για ομοειδείς πράξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, απολογούμενος, τήρησε αρνητική στάση και δεν αποκάλυψε τα στοιχεία των υπόλοιπων συνεργατών του ενω το όχημά του κατασχέθηκε.

Το ΑΤ Καλαβρύτων έχει από καιρό εντείνει τις εποχούμενες περιπολίες του στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας με σκοπό την πρόληψη κλοπών και λοιπών εγκληματικών ενεργειών. Παρακαλούνται οι πολίτες κάτοικοι να ενημερώνουν άμεσα το τμήμα όταν παρατηρούν κάτι ύποπτο ή υποπέσει κάτι παράξενο στην αντίληψη τους.

Φωτο το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.