Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ψυχή και πάθος τα Καλάβρυτα επικράτησαν του Πήγασου 4-2 σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-2 του Πή...



Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-2 του Πήγασου Μπεγουλακίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των playout για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα. Εντυπωσιακά γκολ, δοκάρια, φάσεις, δυο αποβολές, ολιγόλεπτη διακοπή αγώνα, πέναλτι που δόθηκε αρχικά, αλλά το πήρε πίσω ο διαιτητής, ένταση, παλμός στην κερκίδα και μία δίκαιη επικράτηση της ομάδας των Καλαβρύτων απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Τα Καλάβρυτα μπήκαν δυνατά και στα πρώτα 15 λεπτά είχαν ένα γκολ (7' Μητρόπουλος) και δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ του Ασπρούκου που δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Από το 25' και μετά το παιχνίδι έγινε "ροντέο". Αφορμή η δίκαιη αποβολή στο 25' του Μπάρλα του Πήγασου που χτύπησε τον Μητρόπουλο. Για 10 λεπτά το παιχνίδι ήταν σε έκρυθμη κατάσταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ήρθε στο 35' η αποβολή του Γ.Τσαβαλά για τα Καλάβρυτα για... συμπλοκή με αντίπαλο. Σε εκείνο το σημείο μέλη της αποστολής του Πήγασου που ήταν στις κερκίδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη για πάνω από 5 λεπτά. Η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι και μόνο με την παρουσία της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα τα πνεύματα ηρέμησαν. Ο Πήγασος "κατάφερε" να αποσπάσει την συγκέντρωση των παικτών των Καλαβρύτων και στο 45 κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Κριμπά, Στο 46' ήρθε μια σπάνιας ομορφιάς φάση με τον Μητρόπουλο έπειτα από γύρισμα του Ρετζίνο να πιάνει ανάποδο "ψαλίδι" με την μπάλα να βρίσκει στο εσωτερικό του οριζοντίου δοκαριού αλλά να μην περνά την γραμμή

Η κατάσταση στην ανάπαυλα ηρέμισε με τις δύο ομάδες να παίζουν με 10 παίκτες, αλλά τα Καλάβρυτα να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο με τα... μάτια των παικτών να "γυαλίζουν" παίζοντας ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο με πολύ δύναμη και πάθος. Το παθιασμένο και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των Καλαβρύτων είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχουν 3 τέρματα 65΄, 79΄, 82΄ με τον Ασπρούκο ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα των φιλοξενουμένων. Ενδιάμεσα είχαν χαθεί μοναδικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα από πλευράς Καλαβρύτων. Στο 70' ο Μητρόπουλος φάνηκε να ανατρέπεται στην μικρή περιοχή, με τον Καδά να καταλογίζει πέναλτι αλλά με την υπόδειξη της βοηθού Αλεξίας Σταθοπούλου, να παίρνει (σωστά) την απόφαση πίσω. Στο 95' ο πολύπειρος Αποσκίτης μείωσε για τον Πήγασο κάνοντας το τελικό 4-2

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου μετά από μεγάλο διάστημα.
Πολύ καλή η διαιτησία του Καδά και των βοηθών του σε ένα πολύ δύσκολο στην διαχείριση παιχνίδι.

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Λέσης, Ρετζίνο, Γκλαβάς (80' Κουτρουμάνης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (74' Αντύπας), Βλάχος, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Τσαβαλας Στ., Τσαβαλάς Γ. Ασπρούκος (77' Βραχλιώτης)

Τα άλλα αποτελέσματα 
Λιμνοχώρι-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-0 (30΄Μαντάς, Δοκάρι: Μούζος)
Δαβουρλής Κ΄92-Αναγέννηση Πατρών 4-1 (22΄Ανδρεοσόπουλος, 24΄Κ. Πρέμτος, 39΄Μπάνι, 41΄Γαλαριώτης – 48΄πεν. Νικολόπουλος)
Άνω Καστρίτσι-Δόξα Νιφορεΐκων 2-2 (3΄Χριστόπουλος, 55΄Δ. Χριστόπουλος – 37΄ Ρηγόπουλος, 65΄ Βρύνιας, Αποβολή: 79′ Καρέλας)










 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.