HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 3-3 σε συγκλονιστική αναμέτρηση (ΦΩΤΟ)

Ματσάρα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων μεταξύ της Α.Ε.Καλαβρύτων και της Α.Ε.Πάτρα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Playout της Α' κα...



Ματσάρα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων μεταξύ της Α.Ε.Καλαβρύτων και της Α.Ε.Πάτρα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Playout της Α' κατηγορίας Αχαΐας, με το σφύριγμα του διαιτητή Σαραφίκα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.
Τα Καλάβρυτα μπήκαν δυνατά και ήδη στο πρώτο 10λεπτο είχαν τρία κόρνερ και μία καλή φάση για να ανοίξουν το σκορ. Όμως η ομάδα της Πάτρας σε αντεπ΄'ιθεση στο 10' βρήκε κενό στην άμυνα και άνοιξε το σκορ με τον Σταματέλο. Από κεί και πέρα το παιχνίδι έγινε "γκραν γκινιόλ" με πάνω - κάτω την μπάλα, δυνατές μονομαχίες και φάσεις κυρίως από την ομάδα των Καλαβρύτων η οποία στο 20 βρήκε δίχτυα μετά από γρήγορη αντεππίθεση στο 20' και με τον Ασπρούκο να δίνει την μπάλα στον Θεοτοκάτο ο οποίος πλάσαρε κάνοντας το 1-1. Στο 23' ο Ασπρούκος έχασε μοναδική ευκαιρία αφού βγήκε τετ-α-τετ απένατι στον Πάγκαλο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στην κόντρα και έκαναν το 1-2 με ωραίο πλασάρισμα του Παναγόπουλου. Στο 30' ήρθε η απάντηση από τα Καλάβρυτα με τον προωθημένο Αντύπα σε κόρνερ να πηδά ψηλότερα απ όλους και να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα της Πατρινής ομάδας. Μέχρι την λήξη του ά ημιχρόνου τα Καλάβρυτα έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες να προυγηθούν όμως το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-2.
Το δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα πίεσαν αρκετά και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού δέχθηκαν και 3ο τέρμα από τον Παναγόπουλο στο 55'. Τα Καλάβρυτα ανέβασαν και άλλο ρυθμό και έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Σταύρο Τσαβαλά, τον Αλεξόπουλο, τον Ασπρούκο, τον Ρετζίνο, τον Βραχιώτη, τον Κουτρουμάνη και τον Μητρόπουλο, που άλλοτε εξουδετέρωνε ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Πάτρας, Πάγκαλος και άλλοτε να μην μπορούν να βρουν στόχο. Η ισοφάριση ήρθε στο 78' με τον Παπαγεωργίου
Στο 62' ο Ασπρούκος ανετράπη στην περιοχή από τον Πάγκαλο με τον Σαφαρίκα να "κιτρινίζει" τον Ασπρούκο για "θέατρο"
Στο 79' αποβλήθηκε ο Δημητρόπουλος για την Πάτρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα
Στο 80' ο Παπαδημητρόπουλος ο οποίος επανεμφανίσθηκε μετά από πολύμηνη απουσία, τραυματίσθηκε με πρώτη διάγνωση κάταγμα στο χέρι.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίσθηκαν:
Παπαδημητρόπουλος (80' Λέσης), Βλάχος (54' Ρετζίνο), Αλεξόπουλος, Αντύπας (79' Βραχλιώτης), Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Κουτρουμάνης (66' Γκλαβάς), Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος, Τσαβαλάς Στ., Ασπρούκος

Τα σημερινά αποτελέσματα:
PLAY OFFS
Αετός Πατρών Αskounis-Δόξα Παραλίας 1-4 (37΄Θεοφάνης – 28΄ πεν. , 45΄πεν. Νίκας, 89΄ Φωτόπουλος, 91΄Γκολφινόπουλος, Χαμένο πέναλτι: 68΄Παπαδιονυσίου (άουτ)
Ατρόμητος Πατρών-Αχαϊκή 0-1 (85΄Λαζανάς, Αποβολή: 23΄Πανταζόπουλος)
ΑΠΣ Πάτραι-Πανμοβριακός 4-0 (3΄, 32΄πεν. Αγριμάκης, 4΄Γραμματικόπουλος, 73΄Κάρδαρης)
A.Ε. Αιγείρας/Ακράτας-Θύελλα Πατρών 2-2 (7΄Μαγγίνας, 10΄Σπανός – 30΄ Γκάτσης, 86΄Τσότρας)
Νίκη Προαστείου-Άρης Πατρών 1-2 (71΄Καρελάς – 49΄Κωστής, 55΄Μεντζελόπουλος)
Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Αστέρας Τσουκαλεΐκων 3-0 (38΄Σπανός, 88΄, 91΄Σταυριανόπουλος, Αποβολή: 38΄Ζαφειρόπουλος)

PLAY OUTS
Άνω Καστρίτσι-Ίκαρος Πετρωτού 2-2 (45΄Γεωργίου, 67΄Ραυτόπουλος – 16΄Κοντογεωργόπουλος, 80΄πεν. Γαβριήλ, Χαμένο πέναλτι: 59΄ Μπουρνάκας)
Δαβουρλής Κ΄92-Εθνικός Πατρών 1-1 (50΄Ανδρεοσόπουλος – 65΄πεν. Αναγνωστόπουλος)
Θύελλα Αιγίου-ΑΠΟ Αρόης 0-1 (75΄Γεράρδης, Αποβολή: 57΄Καραίνδρος)
Α.Ε. Καλαβρύτων-Α.Ε. Πάτρα 2005 3-3 (20΄Θεοτοκάτος, 30΄Αντύπας, 79΄Ν. Παπαγεωργίου – 9΄Σταματέλος, 24΄, 53΄ Παναγόπουλος, Αποβολή: 80΄Δημητρόπουλος)

Βαθμολογία






















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.