HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαιός Σαραβαλίου - Α.Ε.Καλαβρύτων 2-1 - Η "μάχη" της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία συνεχίζεται

Η "μάχη" για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία Αχαΐας συνεχίζεται με τις 18 ομάδες να διεκδικούν τις 8 θέσεις της παραμονής στην μεγά...



Η "μάχη" για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία Αχαΐας συνεχίζεται με τις 18 ομάδες να διεκδικούν τις 8 θέσεις της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην αναμέτρηση εκτός έδρας με το Αχαιό Σαραβαλίου γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και έμεινε στους 9 βαθμούς και στην μέση του βαθμολογικού πίνακα μετα από 5 αγωνιστικές (απομένουν 7).
Η αναμέτρηση στο γήπεδο της Αγυιάς κρίθηκε στο πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που ανέχθηκε ο διαιτητής Πετρόπουλος, όπως και στον μη καταλογισμό πέναλτι στο 43' σε ανατροπή του Κουτρουμάνη στην περιοχή του Αχαιού.
Επόμενη αναμέτρηση για τα Καλάβρυτα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων το Σάββατο 16 Απριλίου (17:00) όπου θα υποδεχθεί τον Πήγασο Μπεγουλακίου. 


AXAIOΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ-Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 19’ Λαζανάς, 25’ Ανδριέλος – 27’ Κουτρουμάνης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 92’ Σκιαδάς
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης): Βεντουρής, Καλύβας, Κυριακόπουλος, Ανδριέλος, Σωτηρόπουλος, Σουβαλιώτης, Λαζανάς, Κυριαζόπουλος, Κακαφώνης (73’ Νικολόπουλος), Μικελάτος (91’ Καντάς), Μούτσα.
ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Αλεξόπουλος (79’ Βλάχος), Κέφα, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Σ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Μητρόπουλος (88’ Γκλαβάς), Θεοτοκάτος (38’ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς), Κουτρουμάνης, Ασπρούκος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ – ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 3-0
ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 4-1
ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 3-1
ΔΙΑΣ-ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ 3-1

Βαθμολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.