HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πάνω από 150 μικροί ποδοσφαιριστές σκόρπισαν χαμόγελα, ελπίδα και συγκινήσεις στο Δημοτικό Στάδιο (ΦΩΤΟ)

Παιδικές χαρούμενες φωνές γέμισε σήμερα το δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων σε μια γιορτή αθλητισμού. Περισσότερα από 150 παιδιά των τμημάτων υποδ...


Παιδικές χαρούμενες φωνές γέμισε σήμερα το δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων σε μια γιορτή αθλητισμού. Περισσότερα από 150 παιδιά των τμημάτων υποδομών της Α.Ε.Καλαβρύτων, του Αετού Ρίου και της Τέμενης Αιγίου πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, χαμόγελα και ελπίδα.

Ήταν ένα απόλυτα πετυχημένο τουρνουά Ακαδημιών που σίγουρα θα γίνει θεσμός. Ήταν το 1ο τουρνουά "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΝΟΙΞΗ 2022" που διοργάνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος, το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων. Σημαντική βοήθεια και από την Διοίκηση του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος που φιλοξένησε και ξενάγησε τα παιδιά. 

Τα παιδιά 6 τμημάτων αγωνίστηκαν σε 30λεπτες αναμετρήσεις και ακολούθησε ένας ακόμα αγώνας με τα "πρωτάκια" που εντυπωσίασαν. 

Στο τέλος οι απονομές και τα έπαθλα εν μέσω χειροκροτημάτων. Τιμήθηκε ξεχωριστά η ιστορική ομάδα της Αχαΐας, Παναχαϊκή ως η ιστορικότερη και κορυφαία ομάδα του Νομού μας, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Γενικό Αρχηγό των “κοκκινόμαυρων” Χρήστο Μικέ αλλά και στον Γενικό Διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή.

Η ομάδα της Παναχαϊκής έκανε δώρο ένα μπλουζάκι των πρωταθλητών και ένα κασκόλ, καθώς και αναμνηστικά της ομάδας.

Η όλη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μέλος της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Άκη Καραμπούλη που συγκινεί  όλους με την πίστη, την θέληση και το χαμόγελο που αντιμετωπίζει την περιπέτεια που περνά. Αυτό το χαμόγελο και την θέληση του Άκη ήρθαν οι σημερινές εκδηλώσεις αγάπης από τους φίλους, συμμαθητές και συμπαίκτες να το πλατιάσουν.  Η αγάπη των συμπαικτών του συγκίνησε όλους με την χαρά του αγαπημένου μας Άκη να είναι διάχυτη παντού και οι ελπίδες όλων μας μεγάλες.

Το πρωί οι αποστολές των ομάδων ξεναγήθηκαν στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και επισκέφθηκαν τον τόπο της εκτέλεσης των Καλαβρυτινών όπου κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη τους. 

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάκης Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κος Φλογεράς, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σαμαρτζόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαγκαφάς,  oι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ.Ιερωνύμου πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και πρ. Χρήστος Μπίρμπας.

Σημαντική η συμβολή και βοήθεια του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, της νοσηλεύτριας του Καλλιμανοπουλείου Ντίνας Πορετσάνου και της Γιώτας Μιχαλοπούλου που βοήθησε στην παρουσίαση. 

Δείτε φωτορεπορταζ:





































{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.