HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε τη χώρα σε εκδήλωση αμερικανικού think tank για τη δημοκρατία και την ελευθερία

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου μαζί με τον Βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, εκπροσώπησαν τη χώρα στην Κοινο...



Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου μαζί με τον Βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, εκπροσώπησαν τη χώρα στην Κοινοβουλευτική Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, που διοργάνωσε στην Αθήνα το International Republican Institute (IRI). Το IRI είναι αμερικανικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα για την προώθηση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στον κόσμο.

Από την ίδρυσή του, το 1983, το IRI εργάζεται σε περισσότερες από 100 χώρες για να ενισχύσει την κοινωνία των πολιτών, τα πολιτικά κόμματα και άλλους βασικούς τομείς που είναι απαραίτητοι για τη δημοκρατική διακυβέρνηση. Ενθαρρύνει τη δημοκρατία σε μέρη που απουσιάζει, την βοηθά να γίνει πιο αποτελεσματική όταν βρίσκεται σε κίνδυνο και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές εκεί που αυτή ανθεί.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν βουλευτές από πολλές χώρες του κόσμου, όπως τη Γεωργία, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Στην υψηλού συμβολισμού εκδήλωση μίλησαν μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Πρόεδρος του IRI κ. Daniel Twining, καθώς και πολιτικοί αναλυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.