HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας διεκδικεί την ψήφο σας για την εικονική επιχείρηση FLYING

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας διεκδικεί την ψήφο σας για την εικονική επιχείρηση FLYING που δημιούργησε, μια κοθνωνική επιχείρηση κατά της έμφυλης...



Το Γυμνάσιο Κλειτορίας διεκδικεί την ψήφο σας για την εικονική επιχείρηση FLYING που δημιούργησε, μια κοθνωνική επιχείρηση κατά της έμφυλης διαδικτυακής βίας.
Επισκεφτείτε τον Ιστότοπο http://senja.msnd32.com/tracking/lc/c17ee5a2-e672-4887-ad61-32b15cc1d1aa/d40aeac2-6c05-449d-baf8-cc3e3ac103e8/e17955af-7084-4639-b2f0-4fb521d0db9a/ , βρείτε την επιχείρησή μας με το όνομα FLYING και δώστε μας την ψήφο σας.

Η ομάδα που θα συμπληρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία περνάει κατευθείαν στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022».

Flying
“Flying” (πέταγμα) είναι η επωνυμία της εικονικής μαθητικής επιχείρησης του Γυμνασίου Κλειτορίας, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και του συνοδευτικού μαθητικού διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Επιχείρηση 2022» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece-JA Greece. Γεννήθηκε από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Κλειτορίας και αποτελεί μια κοινωνική επιχείρηση. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, δημιούργησε έναν ηλεκτρονικό χώρο που παρέχει υπηρεσίες νομικής βοήθειας, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε κορίτσια και γυναίκες (ηλικίας από 12 ετών), θύματα έμφυλης ψηφιακής βίας, πραγματοποιεί δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με στόχο τη χειραφέτηση των ψηφιακών πολιτών και σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές/μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο την ενδυνάμωση των νέων και την πρόληψη της έμφυλης βίας στον κυβερνοχώρο.


Δείτε & Ψηφίστε


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.