HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χειμωνιάτικο το σκηνικό στα Καλάβρυτα

Εαρινή ισημερία σήμερα 20 Μαρτίου και επίσημα μπαίνουμε στην Άνοιξη. Ο χιονιάς όμως επιμένει και δείχνει τα δόντια του με  σημαντική πτώση τ...



Εαρινή ισημερία σήμερα 20 Μαρτίου και επίσημα μπαίνουμε στην Άνοιξη. Ο χιονιάς όμως επιμένει και δείχνει τα δόντια του με  σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Τα χιόνια και ο παγετός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος έντονων καιρικών φαινομένων,  με τη «μπάλα παγωμένου αέρα» να επηρεάζει ολόκληρη την Ελλάδα και τις θερμοκρασίες καθ'όλη τη διάρκεια του Σαββάτου να κυμαίνονται, ακόμη και στην Αττική, γύρω στο μηδέν. 

Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι βόρειων έως ανατολικών διευθύνσεων επικράτησαν κατά κύριο λόγο σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές το Σάββατο. Οι ισχυρότερες ριπές καταγράφηκαν στον Λέντα Ηρακλείου (103 χλμ/ώρα) και στη Μονεμβασιά (100 χλμ/ώρα).

Στα Καλάβρυτα από χθες το βράδυ έχουμε χιονοπτώσεις ακόμα και  -ισχνές- στην πόλη των Καλαβρύτων. Οι πολύ χαμηλές όμως θερμοκρασίες και οι δυνατές ριπές του αέρα κυριαρχούν. Για σήμερα Κυριακή θα συνεχιστούν τα φαινόμενα με  χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρό παγετό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.