HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Άγνωστοι δεν έχουν αφήσει χαλκό για χαλκό, τέντζερη για τέντζερη - Στόχος χωρία και κλειστά σπίτια

Δεν έχουν αφήσει χαλκό για χαλκό, από καλώδια μέχρι οικιακά σκεύη ομάδες αγνώστων. Πριν λίγες μέρες στη γέφυρα του Κουδουνόμυλου (διασταυρωσ...



Δεν έχουν αφήσει χαλκό για χαλκό, από καλώδια μέχρι οικιακά σκεύη ομάδες αγνώστων. Πριν λίγες μέρες στη γέφυρα του Κουδουνόμυλου (διασταυρωση Γουμένισσας) αφαίρεσαν καλωδιώσεις αξίας 3 χιλιάδων και πλέον ευρώ που ήταν για την ολοκλήρωση των κοινόχρηστων φωτιστικών. Την περασμένη Δευτέρα "χτύπησαν" τα Φλάμπουρα όπου αφαίρεσαν από 2-3 αποθήκες και σπίτια, οικιακά σκεύη χαλκού. Δυστυχώς η Αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από αρκετές ώρες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εντοπιστούν οι δράστες.
Παρόμοια περιστατικά σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com και σε άλλα χωριά των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας
Καλούνται οι πολίτες όταν αντιληφθούν κάτι ύποπτο να επικοινωνούν αμέσως με την αστυνομία. Οι επιτήδειοι συνήθως επισκέπτονται τα χωριά εντοπίζουν τα κλειστά σπίτια και σε επόμενη "επίσκεψή" τους τα... αδειάζουν. 
Οι περιπολίες από το Α.Τ.Καλαβρύτων και το Α.Τ.Κλειτορίας έχουν ενταθεί, ωστόσο η έγκαιρη ειδοποίησή των αρχών είναι αυτή που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.


Λέξη: τέντζερη Ετυμολογία: [<τουρκ. tencere]
μεταλλικά μαγειρικά σκεύη κατσαρολικά Ουσ. κατσαρόλα, συνήθως χάλκινη (παρωχ.) τέντζερης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.