HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Μάρκου με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια των Καλαβρύτων

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σίας Αναγνωστοπούλου...



Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Σίας Αναγνωστοπούλου συναντήθηκαν, το Σάββατο 06.03.2022, με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΚΤΕΛ.
Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης που προκλήθηκε με πρωτοβουλία των βουλευτών του νομού μας, υπήρξε η πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας αρκετών κατοίκων των Καλαβρύτων αναφορικά με την συχνότητα, την ποιότητα και το κόστος των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αχαΐας.
Ο κ. Μάρκου μετέφερε στα στελέχη του ΚΤΕΛ την αγωνία των κατοίκων και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ανέφεραν ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίασή τους και έδειξαν πρόθυμοι να αναζητήσουν τις βέλτιστες δυνατές λύσεις προκειμένου να πυκνώσουν και να εξορθολογιστούν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.