HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτήλας: Πιάνουν δουλειά ξανά οι μηχανές της ΕΒΟ Αιγίου

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Ιάσων Φωτήλας αναφέρει: Η αναβάθμιση των ΕΑΣ και του εργοστασίου τους στο Αίγιο ήταν ένα πάγιο α...



Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Ιάσων Φωτήλας αναφέρει:
Η αναβάθμιση των ΕΑΣ και του εργοστασίου τους στο Αίγιο ήταν ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για το οποίο αγωνίστηκα με σταθερότητα και πίστη. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω μετά από άοκνες και συνεχείς επαφές μου τόσο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κ. Παναγιωτόπουλο όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΑΣ κ. Κωστόπουλο ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε ένα ακόμη πάγιο και δίκαιο αίτημα του Ν. Αχαΐας. Μέσα στη γενική αναβάθμιση του Ελληνικού Στρατού αποφασίστηκε και θα δρομολογηθεί ο εκσυγχρονισμός του συνόλου του ελληνικού τουφεκιού G3 με κύριο σημείο του το εργοστάσιο του Αιγίου. 
Σύντομα θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους φορείς οι αποφάσεις για την αποκατάσταση των βλαβών στα κτίρια αλλά και οι νέες δυνατότητες του εργοστασίου στο Αίγιο σε μία προσπάθεια της Κυβέρνησης να στηρίξει παράλληλα με τον ελληνικό στρατό και την εργασία στην περιοχή μας.
Συνεχίζουμε να θέτουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Η Αχαΐα αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.