HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πήγε με... δώρα στην Πάτρα - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Με... τρία δώρα πήγε η Α.Ε.Καλαβρύτων στην Πάτρα για την αναμέτρηση στο γήπεδο των Προσφυγικών με την Αρόη. Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα ...



Με... τρία δώρα πήγε η Α.Ε.Καλαβρύτων στην Πάτρα για την αναμέτρηση στο γήπεδο των Προσφυγικών με την Αρόη. Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού η ομάδα των Καλαβρύτων δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο, σε ουσία. Αντιθέτως έκανε δώρο και τα τρία τέρματα των γηπεδούχων με λάθη παιδαριώδη.
Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 24' όμως μια ακίνδυνη φαινομενικά φάση στην περιοχή της σε ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα, ο Κώτσιας έκλεψε την μπάλα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 35' ήρθε η φάση που του αγώνα με τα Καλάβρυτα να χάνουν διπλή ευκαιρία Ασπρούκου και Μητρόπουλου, για να ισοφαρίσουν με την μπάλα να καταλήγει με την βοήθεια του τερματοφύλακα στο οριζόντιο δοκάρι από σουτ του Μητρόπουλου στα 5 μέτρα!. Αντί να γίνει το 1-1 οι γηπεδούχοι με τον πολύπειρο Σχοινά με απευθείας εκτέλεση φάουλ-σουτ έξω απο την περιοχή να αφήνει εμβρόντητο τον Λέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο Παπαχριστόπουλος και Βλάχος μη έχοντας άλλη επιλογή άλλαξαν σχήμα στην προσπάθεια η ομάδα των Καλαβρύτων να μπεί στον αγώνα χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική. Στο 87 ήρθε το "τρίτο χτύπημα" πάλι με το Σχοινά με απευθείας χτύπημα κόρνερ.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Λέσης, Αλεξόπουλος, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Κουτρουμάνης, Τσαβαλάς Στ. Ασπρούκος. Αγωνίστηκαν ακόμα: Θεοδοσίου, Ρετζίνο, Τσαβαλάς Γ. Γκλαβάς και Φλογεράς. (Στον πάγκο: Παπαδημητρόπουλος που επανήλθε μετά από μεγάλο διάστημα,  Βάκρινος, Θεοδούλης,) 


Τα σημερινά αποτελέσματα:
Α.Ε. Πάτρα 2005 – Δαβουρλής Κ΄92 2-1 (3′ πεν., 39΄ Σουγλέρης – 65΄πεν. Πρέμτος)
Αχαιός Σαραβαλίου – Πήγασος Μπεγουλακίου 3-0 (69′ Κυριαζόπουλος, 83΄ Μικελάτος, 90΄ Β. Νικολόπουλος, Χαμένο πέναλτι: 78΄πεν. Μικελάτος)
Εθνικός Πατρών – Θύελλα Αιγίου 1-1 (76′ Τασιόπουλος / 35′ Καραινδρος)
Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Αετός Ρίου-Δόξα Χαλανδρίτσας 3-0 
Ηρακλής Πατρών-Λιμνοχώρι 0-3 
Θύελλα Αιγίου-ΑΠΟ Αρόης
Δαβουρλής Κ92-Εθνικός Πατρών
Άνω Καστρίτσι-Ίκαρος Πετρωτού
Καλάβρυτα-ΑΕ Πάτρα 2005
Αναγέννηση Πατρών-Αχαϊός Σαραβαλίου
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Δίας Σαραβαλίου

Βαθμολογία:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.