HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Εκδήλωση με ομιλητή τον Ανδρέα Ξανθό

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙ...



Την Δευτέρα 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με θέμα “Υγειονομική Κρίση – Αποδιοργάνωση του ΕΣΥ – Οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας στη μετα – COVID εποχή” στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/ ΤΔΕ με ομιλητές τον Ανδρέα Ξανθό, Τομεάρχη Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργό Υγείας και τον Γιώργο Γιαννόπουλο, πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.

Ο Ανδρέας Ξανθός ανέφερε ότι στις επαφές που είχε κατά την περιοδεία του με το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΣΥ, το προσωπικό των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, τις τοπικές κοινωνίες όλοι αγωνιούν και εισπράττουν την απαξίωση και αποδιοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση περιμένει τη χαλάρωση της πανδημίας προκειμένου να υλοποιήσει το σκληρά νεοφιλελεύθερο σχέδιό της και να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα. Ένα σχέδιο που οδηγεί σε αποδυνάμωση και κατάργηση των δημόσιων δομών υγείας και αυξανόμενη μετακύλιση του κόστους στους πολίτες, σε μία χώρα που έχει ήδη το πιο ιδιωτικοποιημένο σύστημα υγείας στην Ευρώπη και με το 40% των συνολικών δαπανών για την υγεία να είναι ιδιωτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.