HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχονται νέες κυρώσεις για την Ρωσία - Επίσκεψη Μπάιντεν στην Ευρώπη

Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, και αυστηροποίηση των υφιστάμενων, θα επιβάλουν ο Τζο Μπάιντεν και οι σύμμαχοι των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή ...



Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, και αυστηροποίηση των υφιστάμενων, θα επιβάλουν ο Τζο Μπάιντεν και οι σύμμαχοι των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του αμερικανού προέδρου στις Βρυξέλλες, προανήγγειλε σήμερα Τρίτη ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Τζέικ Σάλιβαν.
Παράλληλα, αναμένονται ανακοινώσεις για δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη, η οποία είναι εξαρτημένη σε μεγάλο βαθμό από το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Τέλος, ο Μπάιντεν θα εκφράσει την αλληλεγγύη του προς την Πολωνία, χώρα που συνορεύει με την Ουκρανία, κατά την επίσκεψή του στη Βαρσοβία.
Η Δύση εκφράζει ανησυχία πως ανησυχία πως η σύγκρουση θα μπορούσε να κλιμακωθεί ακόμη και σε πυρηνικό πόλεμο.
«Το δόγμα της ασφάλειας της Ρωσίας υπαγορεύει ότι η χώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εάν απειληθεί η ίδια η ύπαρξή της» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στο CNN. Νωρίτερα, είχε υποστηρίξει πως κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι η επιχείρηση στην Ουκρανία θα διαρκούσε μόλις λίγες ημέρες και ότι η εκστρατεία εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.