HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εόρτασε το ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Αροανίας - Δείτε φωτό

Εόρτασε σήμερα Α’ Σάββατο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Αροανίας Καλαβρύτων, τιμώντας την μνήμη του δι...



Εόρτασε σήμερα Α’ Σάββατο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Αροανίας Καλαβρύτων, τιμώντας την μνήμη του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου μεγαλομάρτυρα Θεοδώρου του Τήρωνος.
Η ιστορική γυναικεία Μονή των Αγίων Θεοδώρων Αροανίας είναι φωλιασμένη στην πλαγιά του βουνού Ζέμπι, σε υψόμετρο 1000 μ. περίπου και απέχει από τα Καλάβρυτα 28 χλμ. Το Μοναστήρι είναι το καύχημα της γύρω περιοχής, που το περιβάλλει με στοργή και φροντίδα από της ίδρυσής του.
Είναι μία ελκυστική, πραγματικά μοναστική όαση, μακριά από θορύβους και τουριστικές επισκέψεις. Την Μονή των Αγ. Θεοδώρων επισκέπτονται κυρίως ευσεβείς προσκυνητές, για να ενισχύσουν την πίστη τους στο Θεό και τις ιστορικές τους μνήμες.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΟΡΤΗ 



















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.