HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή  Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρα...



Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή 
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κτίριο εταιρείας και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο απέρριψε στη θέα των αστυνομικών. 
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης την 31-1-2022 ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, μετέβησαν σε οικία ημεδαπής γυναίκας για κλοπή, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων 
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε  με εννέα φυσίγγια.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, την 4-3-2022 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (71,3) γραμμάρια κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου  περί όπλων
Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κάτω από σταθμευμένο όχημα  ένα μαχαίρι  και μία σιδερογροθιά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για  παράβαση του νόμου περί όπλων, βεγγαλικών και κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε καπνογόνα, μικροποσότητα κάνναβης και ένα ξύλινο κοντάρι.

Σύλληψη ημεδαπού για  παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δέκα άτομα μεταξύ των οποίων ένας αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικούς  ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  συνολικά (16,2) γραμμάρια κάνναβης και τέσσερα τσιγάρα με μείγμα καπνού κάνναβης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.