HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η “Φίνος Φιλμ” για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία...



«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της και είναι ευτυχισμένη. Έχει ταλέντο, γοητεία και εκπέμπει έρωτα. Είναι ιδιότροπη, μαχητική και κάνει αυτό που της αρέσει. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως. Έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Χορεύει, τραγουδά και ξέρει να ζει. Σήμερα, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι αυτή που θέλει να είναι. Χρόνια πολλά σε όλες!» αναφέρει η ανάρτηση στον λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram.
Στο βίντεο που ετοίμασε η Φίνος Φιλμ εμφανίζονται ηθοποιοί που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Ζωή Λάσκαρη, η Τζένη Καρέζη, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Νόρα Βαλσάμη και πολλές άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.