HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσός ο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι κάνοντας ένα ακόμα σπου...



Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι κάνοντας ένα ακόμα σπουδαίο αγώνα με απίστευτα άλματα συνεχίζοντας τις μεγάλες του επιδόσεις. Ο 24χρονος Ολυμπιονίκης και Έλληνας πρωταθλητής “πέταξε” στα 8.55 στο μήκος, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ και την έκτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο και κάπως έτσι έφτασε να ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 
Το δεύτερο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου ήταν αρκετό για να τον χρίσει πρωταθλητή κόσμου και μάλιστα ανήμερα των 24ων γενεθλίων του! Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του Τόκιο «προσγειώθηκε» στα 8.55μ. στη δεύτερη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στην ίδιο από το 2019 (8.38μ. στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης). Παράλληλα, ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι σημείωσε την έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο και την τρίτη καλύτερη στην Ευρώπη πίσω από τον Ισπανό Γιάγκο Λαμέλα με 8.56μ. και τον Γερμανό Σεμπάστιαν Μπάγιερ με το 8.71μ. από το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.