HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ιερατική Σύναξη υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Καλάβρυτα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας  κ. Ιερωνύμου, πα...



Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Καλάβρυτα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, παρουσία απάντων των εφημερίων και των διακόνων της Αρχιερατικής περιφέρειας Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 η Ιερατική Σύναξη των κληρικών επαρχίας Καλαβρύτων.
Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ομίλησε για λειτουργικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα.
Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους ιερείς για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην επικείμενη μακρά πνευματική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, επισημαίνοντας τόσο τους στόχους και τις προοπτικές, όσο και τις δυσκολίες που θα παρουσιασθούν στο απαιτητικό ποιμαντικό έργο.
Η Σύναξη ολοκληρώθηκε με διάλογο του Σεβασμιωτάτου με τους ευλαβεστάτους Ιερείς μας για τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και έκλεισε με τις ευχαριστίες του Μητροπολίτη μας αλλά τις προτροπές του για την καλλίτερη πνευματική και διοικητική οργάνωση των Ενοριών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.