HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων από αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έω...



Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων από αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 14:00, διοργανώνει στη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων δράση συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής και φαρμακευτικού υλικού, με σκοπό να συνδράμει στην ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία και τους πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

Ξηρά τροφή και τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα και παιδικές τροφές σε σκόνη, είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, υπνόσακοι και φαρμακευτικό υλικό (αιμοστατικά, αντιισταμινικά, αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων, φυσιολογικοί οροί, αντισηπτικά τραυμάτων, οινόπνευμα, βαμβάκι, απολυμαντικά, μάσκες, γάντια μίας χρήσης, αποστειρωμένες γάζες, γάζες αυτοκόλλητες, ελαστικοί επίδεσμοι, λευκοπλάστ, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες και ισοθερμικές κουβέρτες).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.