HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθησαν δυο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος τ...



Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμη δύο άνδρες, συνεργούς των δραστών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα πλήρη στοιχεία ακόμη (17) χρηστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε πλημμελληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, τους δυο άνδρες στην οικία τους και τους συνέλαβαν.
Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, διακριβώθηκε ότι οι δυο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού με τους δυο συνεργούς τους, ενέχονται τους τελευταίους δυο μήνες τουλάχιστον, στη Δυτική Αχαΐα, σε (105) περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών, σε 25 χρήστες, εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία των 17 τοξικομανών.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
(1.846) γραμμάρια κάνναβης,
(1) πυροβόλο όπλο με (2) γεμιστήρες και (9) φυσίγγια
(3.090) ευρώ,
(2) ζυγαριά ακριβείας,
(1) ξύλινος τρίφτης
(4) κινητά τηλέφωνα
Πλήθος καρτών κινητής τηλεφωνίας και
Έγγραφα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για την σύλληψη των δύο συνεργών τους.
Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.