HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσκύνημα και καταθέσεις στεφάνων στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Επίκεντρο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου το Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, εκεί που υψώθηκε το Λάβαρο της Επανάστασης. Δίπλα, στον δεσ...



Επίκεντρο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου το Ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, εκεί που υψώθηκε το Λάβαρο της Επανάστασης. Δίπλα, στον δεσπόζοντα λόφο βόρεια της Μονής της Αγίας Λαύρας υψώνεται το λαμπρότερο μνημείο του Έθνους. Είναι το Ηρώο των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821, το μοναδικό Πανελλήνιο Ηρώο για το 1821. Εκεί πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Παραβρέθηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εσωτερικών κος Πέτσας, την Βουλή εκπροσώπησε η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. κα Αλεξοπούλου και την Περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης κος Φίλιας. Παραβρέθηκαν ακόμα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Μάρκου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κος Βαζαίος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκλαυτώματος κος Ερμείδης, η Πρόεδρος της ΙΛΕΑ κα Μπεντεβή, αντιπροσωπία των σχολικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

























 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.