HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ελευθερίας Πορεία" από Καλάβρυτα - Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Με την συμμετοχή αντιπροσωπείας μαθητών από Καλάβρυτα, Ερυμάνθεια και Πάτρα ξεκίνησε σήμερα 24 Μαρτίου, η "Ελευθερία Πορείας", από...



Με την συμμετοχή αντιπροσωπείας μαθητών από Καλάβρυτα, Ερυμάνθεια και Πάτρα ξεκίνησε σήμερα 24 Μαρτίου, η "Ελευθερία Πορείας", από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Η εκίνηση δόθηκε το πρωί κάτα από τον ιστορικό πλάτανο της Ιεράς Μονής με τους μαθητές να ακολουθούν την διαδρομή που ακολούθησαν, πριν από 201 χρόνια, οι Αγωνιστές, μετά την ορκωμοσία τους, από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, στην Αγία Λαύρα.

Η μαθητές των Καλαβρύτων παρέλαβαν το αντίγραφο του Ιερού Λαβάρου από τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πατέρα Ευσέβιο και το δάφνινο στεφάνι από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο. Για την πραγμάτωση της συμβολική εκδήλωσης, συνέβαλε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος, ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων και συνέδραμε το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και το Α.Τ.Καλαβρύτων. Ο τερματισμός θα γίνει στον ανδριάντα του Π.Π.Γερμανού στα Ψηλά αλώνια Πάτρας.








{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.