Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο καιρός την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις να αναμένονται στα δυτικά από το απόγευμα. Αναλυτικ...



Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις να αναμένονται στα δυτικά από το απόγευμα.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το meteo.gr, σε ολόκληρη τη χώρα θα έχει ζέστη με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Από το απόγευμα στα δυτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το βράδυ. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 23, στην Ήπειρο από 3 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα διατηρηθεί το βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις που μέχρι το μεσημέρι θα φτάνουν τα 4 μποφόρ αλλά το βράδυ θα ενισχυθούν στα 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.