Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά και σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά χαμηλού υψομέτρου αναμένονται το Σάββα...



Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά και σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά χαμηλού υψομέτρου αναμένονται το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στα ηπειρωτικά χαμηλού υψομέτρου αναμένονται σποραδικές βροχές ενώ ιδιαίτερα στα κεντρικά και βόρεια υπάρχει πιθανότερα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων ή χιονόνερου.

Στα Καλάβρυτα
Στα Καλάβρυτα το Σάββατο 19/3 θα επικρατήσει συννεφιά με διαστήματα βροχής ή και χιονόνερου. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς με τις χαμηλές θερμοκρασίες να είναι κάτω από το μηδέν λόγω των ενισχυμένων ανέμων το αίσθημα κρύου θα είναι ισχυρό. Άνεμοι Βόρειοι - Βορειοανατολικού έως και 6 μποφόρ

Ο Καιρός στην επικράτεια 
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 7, στην Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από -2 έως 7, στη Δυτική Στερεά από 1 έως 10, στην Πελοπόννησο από -2 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 10, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 0 έως 8, στις Κυκλάδες από 2 έως 8, στα Δωδεκάνησα από 3 έως 10 και στην Κρήτη από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Ιδιαίτερα στον Πατραϊκό, οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.
Ο καιρός στην Αττική 
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών, πρόσκαιρων βροχών και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.