HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο καιρός σήμερα 15 Μαρτίου 2022

Γενικά καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν στην χώρα κατά την Τρίτη 15/03 και Τετάρτη 16/03. Σύμφωνα με τα τ...



Γενικά καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν στην χώρα κατά την Τρίτη 15/03 και Τετάρτη 16/03. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr αναμένεται ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας ενώ πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 16/03.
Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Τετάρτης 16/03.
Στα Καλάβρυτα:
Αίθριος ο καιρός στα Καλάβρυτα Τρίτη 15 Μαρτίου, με χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες και σταδιακή άνοδο κατα την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι ασθενείς Βόρειοι - ΒορειοΑνατολικοί 

Πρόγνωση Καιρού
Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 8 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -5 έως 10, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στην Ήπειρο από -4 έως 13, στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από -3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 13, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από -1 έως 10, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 3 έως 10 και στην Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.