HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H συμμορία των 11 που σκότωσε τον Άλκη

Συνεχίζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Σ...



Συνεχίζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών τρεις από συλληφθέντες. Χθες απολογήθηκαν οι πρώτοι δύο από τους οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι μετά από τις πολύωρες απολογίες τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα.

Αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες που περιέχονται στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει το protothema.gr.
Μέσα από το υλικό, αποτυπώνεται το σκηνικό του τρόμου που κόστισε τη ζωή στον 19χρονο φοιτητή. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου Άλκη κ. Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πως «Τίποτα δεν θα μείνει στην σκιά. Όλοι θα καταδικαστούν για όλα».
Παράλληλα συνεχίζονται οι απολογίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας, με τους δύο από αυτούς να κρίνονται προφυλακιστέοι.
Μέσα απο τη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνονται βίντεο και φωτογραφίες και παρουσιάζει το protothema.gr, ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του θανάτου με τους συλληφθέντες να δίνουν ο ένας τον άλλο προσπαθώντας να αποτινάξουν απο πάνω τους την ευθύνη της ανθρωποκτονίας του Άλκη Καμπανού και της απόπειρας ανθρωποκτονίας των δύο φίλων του.

Μέχρι αυτή την ώρα από την σκληρή ομάδα των χούλιγκαν έχουν συλληφθεί οι 10, ενώ για τον έναν που πρόλαβε να διαφύγει στην Αλβανία έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Σημειώνεται πάντως πως είναι γνωστός στις αρχές και στις φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στους 11 εμπλεκομένους, συμπεριλαμβάνεται και αυτός, αφού έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές.
Έτσι πρώτος συνελήφθη 24ώρες μετά τη δολοφονία ο 23χρονος Αλβανός, ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η σύλληψη ακόμη οκτώ ατόμων. Χθες παραδόθηκε στην αστυνομία ο 25χρονος «Αθηναίος», τον οποίο αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αναζητούνταν στην Αθήνα, ενώ σήμερα εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σε βάρος του 20χρονου Αλβανού, που κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία.
Από τους 11, εκείνοι που φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις έρευνες είναι οι τέσσερις, για τους οποίους έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής και τα περισσότερα στοιχεία, ενώ για τους υπόλοιπους αναμένονται λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.