HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euroferry Olympia: Μπαίνουν στο πλοίο οι πυροσβέστες για να βρουν τους 6 αγνοούμενους

Νέα μεγάλη επιχείρηση θα στηθεί σήμερα Παρασκευή, στο πλατυγιάλι Αστακού, εκεί όπου έχει μεταφερθεί το καμμένο πλοίο Euroferry Olympia. Σύμφ...



Νέα μεγάλη επιχείρηση θα στηθεί σήμερα Παρασκευή, στο πλατυγιάλι Αστακού, εκεί όπου έχει μεταφερθεί το καμμένο πλοίο Euroferry Olympia.
Σύμφωνα με το tempo24.news, από νωρίς το πρωί, από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ, προκειμένου να ανοίξουν τον καταπέλτη του μοιραίου πλοίου και να μπορέσουν να βγάλουν από τα καταστρώματα τους 6 επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών που έμειναν εγκλωβισμένοι, όταν ξέσπασε η φωτιά.
Σήμερα συμπληρώνονται 8 ημέρες από την ώρα που στο Euroferry Olympia εκδηλώθηκε πυρκαγιά ανοικτά της Κέρκυρας και οι διασώστες είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στα σημεία του πλοίου που δεν είχαν μέχρι τώρα τη δυνατότητα, λόγω του πυκνού καπνού και των τοξικών αερίων που είχε δημιουργήσει η πυρκαγιά.
Σήμερα το πρωί λοιπόν εξειδικευμένο συνεργείο με την βοήθεια μηχανημάτων θα επιχειρήσει να ανοίξει τον καταπέλτη και να μπουν μέσα οι διασώστες, κυρίως στο δεύτερο κατάστρωμα, εκεί όπου θεωρούν πως εγκλωβίστηκαν οι 6 εναπομείναντες αγνοούμενοι.
Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες δεν επιχειρήθηκε το άνοιγμα της μπουκαπόρτας, γιατί υπήρχε αυξημένος κίνδυνος να εισέλθουν απότομα μεγάλες ποσότητες οξυγόνου και να προκληθεί έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.