HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο φύλλο της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων"

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 3/2 το νέο φύλλο της Εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" με 32 σελίδες γεμάτες Καλάβρυτα, με όλα τα νέα, αποκαλυ...



Κυκλοφορεί την Πέμπτη 3/2 το νέο φύλλο της Εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" με 32 σελίδες γεμάτες Καλάβρυτα, με όλα τα νέα, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις και ειδήσεις από τα χωριά μας, αφιερώματα, συνεντεύξεις, έρευνα, ανέκδοτα ιστορικά, πλούσια αρθρογραφία και πολλά άλλα.
Σε αυτό το φύλλο:

Οι Μοναχές νίκησαν την Αλαζονεία
Μετά την δικαστική διαμάχη και την προοπτική της διαφαινόμενης απόρριψης των θέσεων του ΑΔΜΗΕ στην δικαστική διαμάχη με την Μοναστική Κοινότητα της Μονής Αγίων Θεοδώρων Αροανίας , φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της όδευσης των πυλώνων πλάι από το Ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων, ότι η αλαζονική αντιμετώπιση από τους υπευθύνους του ΑΔΜΗΕ άλλαξε και πρυτάνευσε η εύρεση συναινετικής λύσης που δεν δημιουργεί την καταστροφική οπτική αλλοίωση της εικόνας του Μοναστηριού.

Τι ακριβώς συμβαίνει με το Δεσινό 

Διώξεις και τιμωρία εγκληματιών πολέμου Εμπαιγμός και αμνήστευση - Ιστορική έρευνα Φίλιππου Σαρδελιάνου

Μεγάλο αφιέρωμα στη δράση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ΧΡΟΝΗ (Μακαριστός Μητροπολίτης (1967 -1974) από το Σκεπαστό

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ 
ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΕΛΛΟΙΟΓΡΑΦΊΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαογραφικά και ποίηση

Το  καυστικό ένθετο "ΑΖΑΝΙΑ" και η στήλη "ΕΝ ΔΗΜΩ"

Γράφουν: Γιώργος Χελάκης, π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Νίκος Κυριαζής, Αθανάσιος Σκάρπας, Ι.Παπαδημητρόπουλος, Τάκης Χριστοδούλου, Φίλιππος Σαρδελιάνος, Παναγιώτης Μπούρδαλας, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Λάκης Γεωργακόπουλος, Νίκος Παπακωνσταντόπουλος, Γεώργιος Δημόπουλος, Νίκος Παπαδημητρόπουλος, Γιάννης Σταθούλιας, Θεόδωρος Θανόπουλος, Σπύρος Καμπέρος, Μαρίνος Σκαρδάμης, Βασίλης Ρώτας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.