HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων: Καταδικάζουμε απερίφραστα τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας

Ψήφισμα για την Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, όπου αναφέρει:    "Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύ...



Ψήφισμα για την Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, όπου αναφέρει:  
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων καταδικάζει απερίφραστα τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας. Η επίθεση εναντίον του Ουκρανικού κράτους αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και υπονομεύει πλήρως την Ευρωπαϊκή Ένωση και Ασφάλεια.
Θεμελιώδης αρχή για όλους εμάς τους Έλληνες είναι η προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας όλων των κρατών, και ως εκ τούτου καταδικάζουμε απερίφραστα την παραβίαση αυτών των βασικών αρχών.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Ουκρανικό Λαό και είμαστε συνεχώς δίπλα στους ομογενείς μας που ζουν στην Ουκρανία. Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει ουσιαστική πρωτοβουλία για την άμεση κατάπαυση του πυρός και την επιστροφή της Ρωσίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Τα μαρτυρικά Καλάβρυτα έχουν υποστεί και πληρώσει με το ακριβότερο νόμισμα τις συνέπειες μιας τέτοιας εισβολής.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει πόλεμος και το ανεξίτηλο χάραγμα της φρίκης του πολέμου στη μνήμη και τη ζωή των παιδιών".
Η απόφαση (ψήφισμα) αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 15/2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.