HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτιά σε πλοίο στο Ιόνιο - Εγκατέλειψαν οι επιβάτες

Φωτιά ξέσπασε σε επιβατικό πλοίο με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα ξημε...



Φωτιά ξέσπασε σε επιβατικό πλοίο με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Η φωτιά ξέσπασε λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα ανοιχτά της Ερεικούσας.
Η φρεγάτα Ύδρα και τρία ελικόπτερα σπεύδουν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ηγουμενίτσας όπου έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στο Euroferry Olympia. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν πέντε σκάφη του λιμενικού σώματος και ένα σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κάτσαφάδο, που μίλησε στον ΣΚΑΙ, οι επιβάτες είναι όλοι καλά, έχουν επιβιβαστεί στις σωσίβιες λέμβους και έχει ξεκινήσει η περισυλλογή τους, ενώ το θετικό είναι πως υπάρχουν καλές καιρικές συνθήκες που διευκολύνουν το έργο των διασωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.