HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Λευκή ισοπαλία με την Θύελλα Αιγίου σε εξαιρετικό αγώνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση της ομάδας των Καλαβρύτων Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η αναμέτρηση με...



Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση της ομάδας των Καλαβρύτων

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων η αναμέτρηση μεταξύ της Α.Ε.Καλαβρύτων και της Θύελλας Αιγίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας.
Οι δύο ομάδες παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν και οι δύο να πάρουν το "τρίποντο" σε μια αναμέτρηση που το τελικό "Χ" κρίνεται δίκαιο. 
Για τα Καλάβρυτα μεγάλες φάσεις είχαμε στο 31' με τον Κουτρουμάνη να μην βρίσκει καλά την μπάλα μπροστά από την εστία της Θύελλας, στο 49' σε σουτ του Μητρόπουλου από πολύ καλή θέση και στο 90' η μεγαλύτερη φάση του αγώνα όπου ο Βραχλιώτης σε σχεδόν κενή εστία δεν μπόρεσε να πλασάρει. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και αυτοί καλές φάσεις με καλύτερη το κάθετο δοκάρι στο 64'

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Λέσης, Βλάχος, Αλεξόπουλος Γ. (71' Βραχλιώτης), Παπαγεωργίου, Τσαβαλάς Στ., Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος, Τσαβαλάς Γ., Κουτρουμάνης (85' Θεοδοσίου), Γκλαβάς (66' Ρετζίνο)

➠Η ομάδα των Καλαβρύτων αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας που πραγματικά εντυπωσίασαν. 
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη στην Θεσσαλονίκη. Πανώ είχε αναρτηθεί στις κερκίδες του σταδίου των Καλαβρύτων για τον Άλκη.  
Οι παίκτες των Καλαβρύτων δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο δεμένη οικογένεια είναι αφιέρωσαν σύνθημα σε μπλουζάκι για τον συμπαίκτη τους Δημήτρη Παπαδόπουλο για το βαρύ του πένθος με την απώλεια του πατέρα του. 



























Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: 
Δαβουρλής-Νίκη Προαστίου 1-5 (73′ Κ. Πρέμπτο / 5′ Μανούσος, 11′ Τζάνης, 19′ Καιμακάς, 25′ Αντωνόπουλος, 88′ Καλογεράτος)
Αιγείρα/Ακράτα-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-1 (63′ πεν. Μητρόπουλος, 75′ Ράμα / 89′ Καράγιωργας)
Άνω Καστρίτσι-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 1-2 (21′ αυτ. Κουραχάνης / 26′ Παναγιωτόπουλος, 84′ Α. Τρίγκας)

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.